Kaldığı pansiyonun odasında sandalyede oturur vaziyette ölü bulundu

Kaldığı pansiyonun odasında sandalyede oturur vaziyette ölü bulundu

Kaldığı pansiyonun odasında sandalyede oturur vaziyette ölü bulundu

Antalya’da bir pansiyonda yaklaşık 1 aydır konaklayan 52 yaşındaki adam, odasındaki sandalyede oturur vaziyette ölü bulundu. Odasında çok sayıda alkol şişesi bulunan kişi, ölüm nedeni belirlenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olay, Kepez ilçesi Kültür Mahallesi 3806 Sokak üzerindeki 4 katlı bir pansiyonun 1’inci katında yaşandı. Yaklaşık 1 aydır pansiyonda konaklayan Nedim Ardıç (52), son olarak Salı günü akşamı görüldü. Durumdan şüphelenen pansiyon görevlileri, odaya girdiklerinde Ardıç’ın sandalye üzerinde hareketsiz bir vaziyette olduğunu fark etti. İhbarın üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Ardıç’ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Pansiyonda inceleme yapan polis ekipleri, Ardıç’ın odasında çok sayıda alkol şişeleri tespit etti.
Nedim Ardıç’ın cansız bedeni, belediye tabibi ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonrası, ölüm nedeni araştırılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Yurt Dünya 17.11.2022 22:10:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom patent başvurusunda zirvede

2

Hatay'da çocuklar için hayata geçirilen projenin tanıtımı yapıldı

3

Mersin'de kalp krizinden ölen eski futbolcu Hakan Turgut'un cenazesi defnedildi

4

WAT Mobilite & Wat Motor'da üst düzey atama

5

ALS'de erken farkındalık yaşam kalitesini artırıyor

6

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası, Antalya'da başladı

7

Antalya'da Orman Haftası kapsamında fidanlar toprakla buluşturuldu

8

Antalya'da turizmde kültürel mirasın korunması ve sürdürülebilir gelecek konuşuldu

9

Piyade Uzman Çavuş Yusuf Açay'ın şehadet haberi Hatay'daki ailesine verildi

10

Çanakkale Zaferi konulu yarışmalarda dereceye girenlere ödül