Kaldırıma düzensiz şekilde park edilen scooterlar yaya geçişini engelliyor

Kaldırıma düzensiz şekilde park edilen scooterlar yaya geçişini engelliyor

Kaldırıma düzensiz şekilde park edilen scooterlar yaya geçişini engelliyor

Eskişehir’in dar sokaklarında kaldırıma park edilen araçlardan sonra düzensiz şekilde bırakılan scooterlar da yaya ulaşımını oldukça olumsuz etkiliyor.
Son zamanlarda, ekonomik ve rahat olması özelliği ile yaygınlaşan ve gün geçtikçe sayısı artan scooterlar, kullanan vatandaşlar tarafından herhangi bir konuma bırakılabiliyor. Önceleri ağaç gövdelerine ya da direklere bağlanan scooterlar, yenilenen hali ile bağlamaya gerek kalmadan kaldırıma bırakılabiliyor.
Eskişehir’de yaya trafiğinin yoğun olduğu caddelerde düzensiz halde bırakılan scooterlar, kaldırımdan yürüyen vatandaşların güçlükle geçmesine neden oluyor. Hali hazırda dar olan kaldırımlar, araçların işgal etmesi yetmiyormuş gibi bir de scooterlar ile doluyor. Yenilenen hali ile hiçbir yere bağlanmayan scooterlar, devrilerek kaldırımda daha fazla yer kaplıyor. Vatandaşlar, düzensiz şekilde park edilen scooterlara yönelik yetkililerden düzenleme bekliyor.


Güncel 3.08.2022 10:17:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

2

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

3

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

4

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

5

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu

6

Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Özdemir, ESOB başkanlığına adaylığını açıkladı

7

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

8

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

9

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

10

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı