Kalekim'e üçüncü kez "Türkiye'nin En İyi İşyeri" ödülü

Kalekim

Kalekim'e üçüncü kez "Türkiye'nin En İyi İşyeri" ödülü

ISTANBUL (AA) - Kalekim, Kincentric Best Employers 2019 arastirmasinda üçüncü kez "Türkiye'nin En Iyi Isyeri" ödülüne layik görüldü.

Kalekim'in açiklamasina göre, sirket, çalisanlarinin yönetime katilimi noktasinda ortaya koydugu anlayis ve sahip oldugu yüksek çalisan memnuniyetiyle ödülleri almaya devam ediyor.

Kalekim, son olarak, 20 yildan beri 78 farkli ülkede çalisanlar üzerinden is yeri mükemmelligini ölçümleyen dünyanin önemli insan kaynaklari ve yönetim danismanligi sirketlerinden Kincentric'in Türkiye'nin en iyi is yerlerini belirledigi arastirmasinda ödüle deger bulundu.

Kincentric Best Employers programi kapsaminda gerçeklestirilen arastirmada çalisanlar, "yüksek baglilik", "çeviklik", "baglik kilan liderlik" ve "yetenek odagi" basliklari üzerinden sirketlerini degerlendirdi.

Türkiye'den 50 farkli sektörden yaklasik 200 sirketin degerlendirmeye alindigi arastirmada, en iyi çalisan deneyimi ve is yeri ortamini saglayan 32 sirket, çalisanlari tarafindan "Kincentric Best Employer-En Iyi Isyeri" ödülüne layik görüldü. 2006'dan bu yana Türkiye'de gerçeklestirilen arastirmada Kalekim, üçüncü kez Türkiye’nin "En Iyi Isyeri" seçilerek, önemli bir basariya imza atti.


- "Yapi kimyasallari sektörü denilince akla Kalekim geliyor"


Açiklamada görüslerine yer verilen Kalekim Genel Müdürü Timur Karaoglu, Türkiye'de yapi kimyasallari denilince akla Kalekimin geldigini, sektörün jenerik markasini olusturmanin yani sira basarilariyla da lider ve model konumunda olduklarini bildirdi.

Aldiklari ödüllerin sektördeki öncü rolün göstergesi oldugunu kaydeden Karaoglu, "Yapi kimyasallarinin jenerik markasi olmanin gücüyle, üçüncü kez 'Türkiye'nin En Iyi Isyeri' seçildik. Emeklerimizin bu denli önemli ödüllerle takdir görmesi gururumuz." ifadelerini kullandi.

Karaoglu, dünyanin alanindaki en önemli firmalarindan bir tanesi tarafindan üçüncü kez bu ödüle layik görülmenin kendilerini daima "daha iyisi" için motive ettigini belirterek, su açiklamalarda bulundu:

"Bugüne kadar çalisanlarimizin bireysel gelisimini destekleyerek, onlarin sahip olduklari potansiyeli, yetenekleri kesfetmelerinin önünü açmaya çalistik. Yaptigimiz yönetimsel yeniliklerle çalisanlarimizin tüm faaliyetlerimize daha aktif katilimini sagladik. Kalekim çatisi altinda onlarla büyük ve mutlu bir aile olusturduk. Bu birliktelik ve dayanisma da bize basariyi getiriyor. Dünyanin içinde bulundugu bu zor günlerde çalisanlarimizin düsünceleriyle ortaya çikan bu ödül bizim açimizdan oldukça kiymetli."


- "Yenilikçi ürünlerle sektöre öncülük etmeye devam edecegiz"


Kalekim Genel Müdürü Karaoglu, Türkiye'deki her iki yapidan birinde kendi ürünlerinin kullanildigini kaydederek, üretim ve satis kapasitesi olarak Türkiye ve bölgede birinci sirada bulunduklarini bildirdi.

Güçlü dagitim agiyla ürünlerini 80 ülkede tüketici ve profesyonellerle bulusturduklarini aktaran Karaoglu, "Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da insanlarin yasam alanlarini güzellestiren yenilikçi ürünlerimizle sektöre öncülük etmeye devam edecegiz." degerlendirmesinde bulundu.



Politika 21.08.2020 09:55:16 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Mersin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

2

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, depremzede annelerle buluştu

3

Bakan yardımcıları Karaloğlu ve Serim, Katar Devlet Bakanı Al Khater ile Mersin'de görüştü

4

Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov, Kahramanmaraş'ta konuştu:

5

CHP İl Başkanı Tanburoğlu, seçim sonuçlarını değerlendirdi

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Hatay'da konuştu:

7

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Osmaniye'de konuştu:

8

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Töre, Antalya Valiliğini ziyaret etti

9

Adana'da CHP ilçe başkanının darbedilmesine tepki

10

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Antalya'da Kumluca Belediyesini ziyaret etti: