Kaleseramik ile Hüppe arasında iş birliği anlaşması imzalandı

Kaleseramik ile Hüppe arasında iş birliği anlaşması imzalandı

Kaleseramik ile Hüppe arasında iş birliği anlaşması imzalandı

ISTANBUL (AA) - Kaleseramik ile global dus kabini sektörü markasi Hüppe arasinda is birligi anlasmasi imzalandi. Bu kapsamda Hüppe ürünleri Kale satis noktalarinda müsterilere sunulacak.

Kaleseramik'In açiklamasina göre, sirket, köklü ve sevilen markalarin ürünlerini Kale satis noktalarinda müsterilerine sunmaya devam ediyor.

Her biri alanlarinda öne çikan markalarla yaptigi is birlikleriyle, farkli ürün grubu ve segment ihtiyaçlarini tek noktada bulusturan Kaleseramik, yeni anlasmasini ise yarim asirlik tecrübesiyle konfor ve fonksiyonelligin ön planda oldugu dus çözümleri sunan Hüppe ile gerçeklestirdi.

Yapilan anlasmayla Hüppe'nin ödüllü dus kabinleri basta olmak üzere dus tekneleri, küvetler, banyo aksesuarlari, banyo süzgeçleri de dahil tüm ürün grubu Kale’nin seçili satis noktalarinda tüketiciye sunulacak.


- "Global marka kalitesini Kale satis noktalarinda bulusturuyoruz"


Açiklamada is birligine iliskin görüslerine yer verilen Kaleseramik Genel Müdürü Altug Akbas, dünyada farkli sektörlerde önemli marka is birliklerinin yapildigina dikkati çekti.

Artik trendleri yakalamanin ötesinde, her zaman trend olusturan lider markalara sahip olma misyonuyla hareket ettiklerini kaydeden Akbas, tüketici tercihlerinde her zaman ilk sirada yer almak ve onlarin farkli ürün grubu ihtiyaçlarina en üst düzeyde yanit verebilmek için alanlarinda öne çikan en iyi markalar ile güçlü is birlikleri yaptiklarini belirtti.

Akbas, bu sayede perakendede hizmet çitasini daha yukari çikardiklarini kaydederek, su ifadeleri kullandi:

"Bunun yani sira sundugumuz marka çesitliligi ve hizmet/çözüm, özel ürün seçenekleri ile perakende sektörüne yeni bir boyut kazandirdik. 63 yillik bilgi birikimimiz ve tecrübemizle bu konuda oldukça cesur ve öncü bir sirketiz. Global dus kabini sektörünün öncü markasi olan ve bunun verdigi sorumlulukla da tüketicinin güvenligini en üst düzeyde tutmaya çalisan Hüppe de inovasyona ve yaraticiliga çok önem veren bir marka. Is birliginin her iki tarafa da güzel sonuçlar getirecegine ve tüketiciyi memnun edecegine inaniyorum."



Politika 15.09.2020 12:43:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklandığı Kepez'de CHP'li Altekin başkan vekili seçildi

2

AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin'den teleferik kazasına ilişkin açıklama:

3

Antalya'daki teleferik kazası soruşturmasında Kepez Belediye Başkanı Kocagöz'ün tutuklanması

4

Kahramanmaraş'ta bayramlaşma programı düzenlendi

5

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'ten YSK kararına ilişkin açıklama:

6

Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal görevine başladı

7

Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen mazbatasını aldı

8

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı göreve başladı

9

Aile ve Gençlik Fonu'na bugüne kadar 6 bin 753 başvuruda bulunuldu

10

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek yeni dönemine törenle başladı