Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş’ta vatani görevi sırasında kalp krizi geçirip kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Er Selçuk Sarıkaya, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanmaraş’ta vatani görevi sırasında kalp krizi geçirerek bir süre yoğun bakımda tedavi gören Jandarma Er Selçuk Sarıkaya (20), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sarıkaya’nın naaşı bu sabah memleketi Çan ilçesine getirildi. Söğütalan köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıkaya, askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı.
Babaanne Rukiye Sarıkaya, torununun tabutuna sarılıp, "Ben seni hiç yalnız bırakmadım sen beni neden bıraktın. Beni de al yanına" diyerek gözyaşı döktü.
Cenaze törenine; Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Jandarma Kom. Yrd. Jandarma Albay Kamil Türkdönmez, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, siyasi partilerin ve STK’ların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Yurt Dünya 17.05.2023 16:01:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

2

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

3

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

4

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

6

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

7

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

8

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

9

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

10

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı