Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizinden hayatını kaybeden asker son yolculuğuna uğurlandı

Kahramanmaraş’ta vatani görevi sırasında kalp krizi geçirip kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Jandarma Er Selçuk Sarıkaya, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.
Kahramanmaraş’ta vatani görevi sırasında kalp krizi geçirerek bir süre yoğun bakımda tedavi gören Jandarma Er Selçuk Sarıkaya (20), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sarıkaya’nın naaşı bu sabah memleketi Çan ilçesine getirildi. Söğütalan köyünde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıkaya, askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı.
Babaanne Rukiye Sarıkaya, torununun tabutuna sarılıp, "Ben seni hiç yalnız bırakmadım sen beni neden bıraktın. Beni de al yanına" diyerek gözyaşı döktü.
Cenaze törenine; Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, İl Jandarma Kom. Yrd. Jandarma Albay Kamil Türkdönmez, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Levent Çalış, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akpınar, siyasi partilerin ve STK’ların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Yurt Dünya 17.05.2023 16:01:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı