Kamyon 20 metre kayarak tıra çarptı, o anlar anbean kameraya yansıdı

Kamyon 20 metre kayarak tıra çarptı, o anlar anbean kameraya yansıdı

Kamyon 20 metre kayarak tıra çarptı, o anlar anbean kameraya yansıdı

Zonguldak’ta etkisini sürdüren kar yağışı kazalara sebep oldu. Zonguldak-Ankara kara yolunda kaygan yolda duramayan kamyon sürücüsü tıra çarptı, o anlar kameraya yansıdı.

Zonguldak’ta yoğun kar yağışı ve buzlu zemin kazalara davetiye çıkarıyor. Dün geceden beri etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Seyir halinde kontrolden çıkan bir kamyon 20 metre kayarak önündeki boru yüklü tıra çarparak durabildi. Meydana gelen kazada yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Kaza anı ise bir cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.
Öte yandan Zonguldak-Ankara kara yolunda yoğun yağış sonrası uzun kuyruk oluştu. Yolda kalan uzun araçlar trafiği kilitlerken metrelerce kuyruk oluştu. Trafik ekipleri uzun araç sürücülerine yardımcı olarak bölgede kaldırıldı.


Yurt Dünya 19.03.2022 17:45:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

2

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

3

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı

4

Emekli emniyet müdürü ve oğlu çavdar sapıyla sanatsal eserler ortaya koyuyor

5

Adana'da denizde kafes balıkçılığında ilk hasat ihracat için yapıldı

6

Düden Şelalesi dört mevsim ziyaretçi ağırlıyor

7

Hatay'da temel kazısında Geç Antik Çağ'a ait mozaik bulundu

8

Hareketsiz yaşam nöropsikiyatrik hastalık riskini artırıyor

9

Adana'da 25 yıl 6 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

10

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı