Kanal 7 gece gündüz ekibi etli kömbenin tanıtımı için toprakkale’de

Kanal 7 gece gündüz ekibi etli kömbenin tanıtımı için toprakkale’de

Kanal 7 gece gündüz ekibi etli kömbenin tanıtımı için toprakkale’de

Kanal 7 ‘de Cumartesi 11 ‘de yayınlanan Türk Halk Müziği sanatçısı Kürşat Biçici’nin sunduğu Gece Gündüz program ekibi Etli kömbenin tanıtımı için Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine geldi. Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken Kürşat Biçici’ye ilçemizin yöresel sanatçısı Hatice Abul’da şiirleri ve türküleriyle eşlik etti.

Osmaniye Tanıtma Derneği Başkanı gazeteci Bahri Çolpan’ın girişimleri ile kente gelen ekip, kentin bir çok yerinde çekimler yaparak Osmaniye’nin tanıtımına katkı sağlayacak.

Kanal 7 Gece Gündüz programı ile Anadolu’nun cennet köşelerini gezmeye devam ediyor. Anadolu insanının samimi sohbetleri, farklı şehirlerden benzersiz lezzetler ve yıllardır süregelen ilginç gelenekler Gündüz Gece ile ekrandaki yerini alıyor.

Türk Halk Müziği sanatçısı sempatik sunucu Kürşat Biçicinin sunumuyla yapılan programda Gece Gündüz ekibi yöremizin meşhur yemeklerinden etli kömbe tanıtımı için Kışla Mahallesi’nde bulunan Metin Patoğlu’nun evine konuk oldu.  Osmaniye Tanıtma Derneği Başkanı gazeteci Bahri Çolpan’ın girişimleriyle kente gelen ekip etli kömbe çekimlerini Toprakkale’de yaptı.  

Toprakkale’nin yöresel sanatçısı “Çadırın ateşini yakan kadın” adıyla bilinen Hatice Abul ise söylediği türküler ile programa renk kattı.

Gece Gündüz ekibi Osmaniye’nin birçok yerindeki yöresel unsurları tanıtmaya devam edecek. Programın kentin tanıtımına önemli katkılar sunması bekleniyor.

 



Osmaniye 12.10.2021 16:04:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı