Kanser hastası yaşlı şahsın yol problemi çözüldü

Kanser hastası yaşlı şahsın yol problemi çözüldü

Kanser hastası yaşlı şahsın yol problemi çözüldü

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan kanser hastası yaşlı şahsın yıllardır beklediği yol sorunu, belediye ekiplerince çözüme kavuşturuldu.
Altınordu ilçesine bağlı Övündük Mahallesi’nde yaşayan 70 yaşındaki Mesut Öztürk, yıllardır yol problemi dolayısıyla güçlük çekti. Durumdan haberdar olan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, yaşlı şahsın yol yapım çalışmaları için ekipleri bölgeye sevk etti. Alanda çalışma başlatan ekipler, evin olduğu alanda beton yol çalışması yaparak, sorunu çözüme kavuşturdu.
Belediye Başkanı Aşkın Tören, şimdiye dek yaptıkları çalışmalar ile hiçbir vatandaşa mahcup olmadıklarını belirtti. Tören, “Bundan sonra da her koşulda insanımızın derdiyle dertlenmekten, acılarını da sevinçlerini de paylaşmaktan, onlarla bir ve beraber olmaktan bir an bile geri durmayacağız. Mesut amcamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah’tan şifalar diliyorum” dedi.
Yol problemi çözülen Mesut Öztürk ise Belediye Başkanı Aşkın Tören ve emeği geçenlere teşekkür etti.


Güncel 21.10.2022 16:33:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de, 83 suç kaydı bulunan hırsız dolapta saklanırken yakalandı

2

Mersin'de kar ve sağanak hayatı olumsuz etkiledi

3

Mersin'de uyuşturucu ticareti yaptığı öne sürülen zanlı tutuklandı

4

AKSAV'da hedef "beyaz şapkalı hackerlar" yetiştirmek

5

Alanya'da hayatını kaybeden gazeteci Fazıl Tunç toprağa verildi

6

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

7

Antalya-Konya kara yolunda bayram yoğunluğu

8

Hatayspor-Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

9

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

10

Antalya'da bir kişi evinde ölü bulundu