Kanserden ölen Güller öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

Kanserden ölen Güller öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

Kanserden ölen Güller öğretmen gözyaşlarıyla uğurlandı

Zonguldak’ta kanser hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden 36 yaşındaki Fen Bilgisi öğretmeni Güller Bozkurt, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Zonguldak’ta Merkez Köksal Toptan Ortaokulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan ve bir süredir kanser tedavisi gören 36 yaşındaki evli ve bir çocuk annesi Güller Bozkurt, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bozkurt için bugün Acılık Hz. Ali Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Harun Akgül, Fatih Karaarslan, İl Müftüsü Aşır Durgun, Köksal Toptan Ortaokulu Müdürü Bülent Aksoy, öğretmenler ve öğrencileri katıldı. Cenaze töreni sırasında Güller öğretmenin öğrencileri ve mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Bozkurt’un cenazesi ikindi namazını müteakip Hz. Ali Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.


Güncel 20.05.2022 17:59:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Arçelik'te üst düzey atamalar

2

Adana'da tartıştığı karısını öldüren zanlı tutuklandı

3

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

4

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

5

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

6

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

7

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

8

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

9

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

10

Futbol: Trendyol 1. Lig