Kapadokya bölgesi hafta sonunu sessiz geçiriyor

Kapadokya bölgesi hafta sonunu sessiz geçiriyor

Kapadokya bölgesi hafta sonunu sessiz geçiriyor

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde geçen haftaya oranla yoğunluk bulunmaması dikkatlerden kaçmadı.
Kapadokya bölgesi Sağlık Bakanlığı Covid-19 bilgilendirme tablosunun ardından sarı kategoride yer almasının ardından geçtiğimiz hafta turist yoğunluğu yaşanmasının ardından bu hafta yaşanan yoğunluğun azaldığı görüldü. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar ve Göreme beldelerinde yer yer turist yoğunluğunun yaşandığı bölgeler drone ile havadan görüntülendi.

“El sanatları merkezi Avanos boş kaldı”
Nevşehir’in Avanos ilçesinde ise geçen hafta oranla yaşanan yoğunluk azaldı. Geçtiğimiz haftada yoğunluğun yaşandığı el sanatlarının merkezi Avanos ilçesinde ise yoğunluk yok denecek kadar az olması dikkatlerden kaçmadı. Avanos ilçesinde bulunan tahta köprünün yanı sıra ilçede yaşanan sessizlik havadan görüntülendi.
Avanos Kaymakamlığı tarafından ise ilçede korona virüs ile mücadele kapsamında kurulan ekiplerin de sıkı bir şekilde denetimlerinin sürdürdükleri dikkatlerden kaçmadı.


Güncel 13.03.2021 15:40:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

2

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı

3

Atakaş Hatayspor-Özbelsan Sivasspor maçının ardından

4

Isparta'da trafik kazasında yaralanan kişinin kopan bacağı yerine dikildi

5

Adana'da 50 fidan toprakla buluşturuldu

6

Hatayspor evinde maglup:1-2

7

Okul sporları dart il birinciliği müsabakaları tamamlandı

8

Adana'da sığır balıkçılı beslenirken görüntülendi

9

Yapay tatlandırıcılar alzaymırı tetikliyor

10

Antalya'da "Müzikal Rönesans" konseri sanatseverlerle buluştu