Kapadokya bölgesini Şubat ayında 50 bin 668 turist ziyaret etti

Kapadokya bölgesini Şubat ayında 50 bin 668 turist ziyaret etti

Kapadokya bölgesini Şubat ayında 50 bin 668 turist ziyaret etti

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan müze ve ören yerlerini Şubat ayında 50 bin 668 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
Türkiye’nin peribacaları ve eşsiz güzellikteki vadileri, sıcak hava balonculuğu, yeraltı şehirleri ile ünlü turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan müzeleri Şubat ayında 50 bin 668 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
Bölgeyi ziyaret eden turistler arasında en çok ilgiyi Göreme Açık Hava Müzesi 15 bin 51 ziyaretçi sayısı ile ilk sırada yer alırken Zelve ören yerini 15 bin 494, Kaymaklı yeraltı şehrini 9 bin 259 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
Kapadokya bölgesinde bulunan müze ve ören yerlerini Şubat 2020 yılında ise 106 bin 21 yerli ve yabancı turist ziyaret etmişti.


Güncel 11.03.2021 11:05:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı