Kapadokya’da gökyüzü balonlarla renklendi

Kapadokya’da gökyüzü balonlarla renklendi

Kapadokya’da gökyüzü balonlarla renklendi

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde gündoğumu ile havalanan sıcak hava balonları gökyüzünü renklendirdi.
Kapadokya’da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte havalanan sıcak hava balon turlarına yerli ve yabancı turistler büyük ilgi gösterirken balonların görsel şöleni kendisine hayran bıraktı. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesi Kılıçlar Vadisinden havalanan onlarca balon gökyüzünü renklendirirken balonların görsel şöleni yerli ve yabancı turistlere kendisine hayran bıraktı. Antalya’dan Kapadokya bölgesine tatile gelen Yıldız Obuz "Gökyüzündeki balonların görsel şölenini mutlaka herkes yaşamalı" dedi. Obuz, “İlk defa bu kadar heyecanlandım. Kapadokya’da balonların gökyüzünde ki görüntüsü muhteşem bir şey. Gelmeyenlerin mutlaka gelip görmesi gerekiyor. Çok heyecan verici burayı yaşamanız lazım. Peribacalarının arasında balonları izlemek muazzam bir duygu. O kadar güzel ki bunu benim size anlatmama gerek yok çünkü gelip yaşamanız lazım. Mükemmel” diye konuştu.
Balon turlarını izleyen Arda Güney ise gökyüzünde balonların harika bir görsellik sunduğunu ifade etti. Güney, “Balonlar burada insanların tarihi yerleri görmesine güzel bir görsellik sunuyor. Bu yüzden bu etkinliği seviyorum. Gökyüzünde balonlar çok güzel. Kapadokya bölgesini tatil yeri yapan yer balonlar diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.


Güncel 20.03.2021 09:35:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

2

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

3

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

4

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

5

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

6

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

7

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

8

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

9

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

10

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu: