Kapadokya’da turistlere gözleme ikram edildi

Kapadokya’da turistlere gözleme ikram edildi

Kapadokya’da turistlere gözleme ikram edildi

Nevşehir’de, ’Türk Mutfağı Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde Kapadokya bölgesini gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlere gözleme ve yaprak sarması ikramı yapıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde kutlanan ’Türk Mutfağı Haftası’ dolayısıyla Uçhisar Kalesinde turistlere kale içinde yapılan gözleme ve bölgeye has üzümlerin yapraklarından sarılan sarma ikram edildi. Tarihi ve kültürel dokusuyla her yıl milyonlarca turiste ev sahipliği yapan Kapadokya ’Türk Mutfağı Haftası’ nedeniyle bir birinden güzel yemeklerini gelen ziyaretçilere tanıtıyor.
Nevşehir Valiliği ve Uçhisar Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik çerçevesinde yöresel lezzetleri tatma imkânı bulan turistler de Türk mutfağının dünyada yerinin ayrı olduğunu söylediler.


Güncel 26.05.2022 15:54:01 0

İlginizi Çekebilir

1

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

2

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

3

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

4

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı

5

Antakya'da sis etkili oldu

6

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

7

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

8

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

9

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

10

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti