Kapaklı Mahallesi’nin içme suyu deposu yenileniyor

Kapaklı Mahallesi’nin içme suyu deposu yenileniyor

Kapaklı Mahallesi’nin içme suyu deposu yenileniyor

İçme suyu depolarının bakım onarımına büyük bir hızla devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesinde de çalışmalarına başladı.
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarının tadilatlarına devam ediyor. Bu kapsamda, Akhisar’ın Kapaklı Mahallesinde de çalışmalara başlandı. Yürütülen çalışmayı İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir de depo alanında incelemelerde bulundu. Demir’e, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Recep Günay eşlik etti.
İçme Suyu Daire Başkanı Fevzi Demir, “İçme suyu depolarında manevra odasından dış cepheye, yalıtım sisteminden fayans döşemesine kadar birçok alanı yeniliyoruz. Ayrıca, himaye çiti ile çevirdiğimiz depoya dışarıdan müdahale edilmesinin de önüne geçiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda çalışamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Güncel 13.07.2021 16:19:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

3

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

4

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

5

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

9

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından

10

GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta köprüden düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı