Kapalı yol haberleri bu kez sevindirdi

Kapalı yol haberleri bu kez sevindirdi

Kapalı yol haberleri bu kez sevindirdi

Sivas’ta kış aylarında tedirgin eden kapalı yol haberleri bu kez sevindirdi. Hasretle beklenen kar neden olduğu güçlüklere rağmen Sivaslıları mutlu etti.
Kış memleketi Sivas’ta, şehrin olmazsa olmazları arasında yer alan soğuk hava ve kar yağışı bu yıl kendine hasret bırakmıştı. Ocak ayının son günlerinde yağan kar, neden olduğu güçlüklere rağmen Sivaslıları mutlu etti.
Dün ve bugün etkili olan kar yağışı nedeniyle 105 yerleşim yerinin yolu araç ulaşımına kapandı. Kar yağışı Gürün, Ulaş ve Kangal ilçelerinde etkisini daha fazla gösterdi. İl ve ilçe özel idaresi ekipleri mesai gözetmeksizin kapanan yolların açılması için çalışma başlattı. Sivaslılar belki de ilk kez kapanan yol haberlerine sevindi.

Mesire alanlarına koştular
Sivaslılar hasretle bekledikleri karın tadını çıkartmak için mesire alanlarına gitti. Yağan karla birlikte Paşabahçe mesire alanı ayrı bir güzelliğe büründü. Kar tutan çam dalları kartpostallık görüntüler oluşturdu. Karda yürüyüp, fotoğraf çektirip hasret gideren Sivaslılar mutlu olduklarını, ilk kez kara bu derece hasret kaldıklarını dile getirip şükrettiler.


Güncel 29.01.2023 12:29:36 0
Anahtar Kelimeler: kapalı yol haberleri bu kez sevindirdi

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor