Kapısını zorlayarak içeri girdi, kasadan para çaldı

Kapısını zorlayarak içeri girdi, kasadan para çaldı

Kapısını zorlayarak içeri girdi, kasadan para çaldı

İstanbul’da gece saatlerinde bir kafenin kapısını zorlayarak giren hırsız, iş yerinin kasasında bulunan bir miktar parayı çalarak kaçtı. Polis tarafından yakalanan hırsızın benzer suçlardan kaydının olduğu anlaşıldı. Şahsın kafeye girdiği ve hırsızlık yaptığı anlar güvenli kamerasına yansıdı.

Sultanbeyli’de 4 Ocak Salı günü saat 05.00 sıralarında Akşemsettin Mahallesinde bulunan bir kafeyi gözüne kestiren şahıs, cam kapıyı zorlayarak açtı. İçeri giren şahıs kasada bulunan bir miktar parayı çalarak kayıplara karıştı. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şahsı yakalamak için çalışla başlatıldı.

Polisin yaptığı İnceleme sonucunda işyerinden hırsızlık suçunu gerçekleştiren şüpheli şahsın Ö.V. olduğu anlaşıldı. Şahıs aynı gün içerisinde Akşemsettin Mahallesi Fatih Bulvarı üzerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Ö.V.’nin sorgulamasında daha önce de benzer birçok suçtan kaydının olduğu tespit edildi.

Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şahıs adliyeye sevk edildi.

Şahsın kafenin kapısını zorlayarak içeri girdiği ve kasadan para çaldığı anlar iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.


Yurt Dünya 4.01.2022 17:26:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

2

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

3

Futbol: Trendyol 1. Lig

4

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

5

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

6

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

7

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı

8

"Elmacı Dede" Hatay'dan aldığı mandalinaları Mehmetçiğe ulaştıracak

9

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde trafik kazası: 6 yaralı

10

Medicana'dan yeni H3N2 grip varyantı uyarısı