Kapkaç yaptıkları telefonu satıp, uyuşturucu almışlar

Kapkaç yaptıkları telefonu satıp, uyuşturucu almışlar

Kapkaç yaptıkları telefonu satıp, uyuşturucu almışlar

Mersin’de bir kadının telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçan, daha sonrasında da telefonu satıp o parayla uyuşturucu madde satın aldığı iddia edilen 2 kişi, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Kapkaç zanlılarından biri, emniyet çıkışı kendini görüntüleyen gazetecilere hakaret etti.
Edinilen bilgilere göre, Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi Üçocak Mahallesi GMK Bulvarı üzerinde dolmuş bekleyen Ayfer Ç., yanına gelen iki kişi tarafından kapkaça uğrayarak telefonunu kaptırdı. Olayın ardından polise giden Ayfer Ç., zanlılardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine çalışma başlatan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını izledi. Olayı M.Y. isimli şahsın gerçekleştirdiğini tespit eden ekipler, çalınan telefonun M.B. aracılığıyla M.D. isimli bir şahsa 650 TL karşılığında satıldığını belirledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, M.Y. ve M.B.’yi kısa sürede yakalayarak, gözaltına aldı.

Zanlılardan gazetecilere hakaret
Olayda M.D.’ye ‘suç eşyasının satın alınması’ suçundan işlem yapıldığı öğrenilirken, gözaltına alınan M.Y. isimli şahsın üzerinden de 30 gram bonzai ve uç sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan biri kendisini görüntüleyen gazetecilere hakaret ederek, “Adam hasta hasta, daha ilacını içmedi. Onu çekmeyin” dedi.
Savcılıktan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.Y. tutuklanırken, M.B. ise adlı kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 8.03.2021 10:22:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Aile ve Gençlik Fonu'na depremin merkez üssünde 1981 çift başvurdu

2

Hatay'da yerel seçim için 3 bin 424 sandıktan 96'sı konteynerde kuruluyor

3

Mersin'de dolandırıcılık operasyonunda 20 şüpheli tutuklandı

4

Hatay'da gönüllüler her gün 12 bin kişilik iftar hazırlıyor

5

Muratpaşa Belediye Başkan adayı Manavoğlu, ÇMO'yu ziyaret etti

6

Burdur'da su doldurma sırasında çıkan kavgada bir kişi bıçakla yaralandı

7

Hatay'da hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı

8

Adana'da "Beklenen değişime adım adım" yürüyüşü düzenlendi

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da iftar programına katıldı:

10

Antalya'da şehit aileleri ve gazilere iftar programı