KAPTİD Yönetimi, Vali Becel’i ziyaret etti

KAPTİD Yönetimi, Vali Becel’i ziyaret etti

KAPTİD Yönetimi, Vali Becel’i ziyaret etti

Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) yönetimi, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret etti.
KAPTİD Başkanı Yakup Dinler başkanlığında KAPTİD yönetim kurulu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Nevşehir’e atanan Vali İnci Sezer Becel’i ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ve beraberindekiler Vali Becel’e Kapadokya turizmi hakkında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
KAPTİD Başkanı Yakup Dinler açıklamasında, “Nevşehir Valisi ve Kapadokya Alan Başkanı olarak göreve başlayan Valimiz İnci Sezer Becel’i KAPTİD Yönetim Kurulu olarak ziyaret ettik. Kapadokya’nın lider sektörü olan turizme ve turizmciye göstermiş olduğu ilgi ve alaka için kendisine çok teşekkür ederiz” dedi.
Ziyarette KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’in yanı sıra KAPTİD Başkan Yardımcısı Dilek Yulaf, Ragıp Özaltın, Yusuf Yiğitoğlu ve Cengiz Uzgören’de hazır bulundu.


Güncel 22.06.2020 16:19:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de Serviks Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla etkinlik düzenlendi

2

Kozan'da, terör örgütü YPG/SDG yandaşlarının Türk bayrağına saldırısına tepki

3

Hatay'da aslına uygun şekilde yeniden inşa edilen tarihi meclis binası tanıtıldı

4

Luxera GYO'dan konut piyasası değerlendirmesi

5

Kahramanmaraş'ta tır ile çarpışan kamyonetteki 2 kişi yaralandı

6

Beymen Reborn platformuna mobilya ve ev aksesuarları eklendi

7

Karmod'dan Tunus'a konteyner şantiye ihracatı

8

Osmaniyeli sporcular, Türkiye Ju Jıtsu Şampiyonası’ndan 19 madalyayla döndü

9

Antalya'da Atatürk Devlet Hastanesinin yapım ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek

10

Osmaniye'de emniyet personeli kan bağışında bulundu