Kar ve sis Şırnak’ı etkisi altına aldı, bazı köylerde ulaşımda aksamalar yaşandı

Kar ve sis Şırnak’ı etkisi altına aldı, bazı köylerde ulaşımda aksamalar yaşandı

Kar ve sis Şırnak’ı etkisi altına aldı, bazı köylerde ulaşımda aksamalar yaşandı

Şırnak’ta kar yağışı ve sis, görüş mesafesini 10 metreye kadar düşürdü. 2 ilçenin köylerinde ulaşımda aksamalar meydana geldi.
Dün geceden bu yana etkili olan sis nedeniyle Şırnak’ta görüş mesafesi metrelerce düştü, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Ulaşımda aksamanın meydana geldiği şehirde görüş mesafesi 10 metreye kadar düşerken, sis nedeniyle sürücüler hızını düşürerek takip mesafelerini korudu.

Kar nedeniyle 5 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
Şırnak’ın 2 ilçesinde kar yağışı nedeniyle 5 yerleşim yerime ulaşım sağlanamadı. Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde 2 günden bu yana aralıklarla etkili olan kar yağışı, özellikle yüksek kesimlerde ulaşımda aksamaya neden oldu. Kar kalınlığının yer yer 20 santimetreye ulaştığı 2 ilçeye bağlı 1 belde, 3 köy ve 1 mezra yolunda ulaşım sağlanamıyor. Ekiplerin bölgede yol açma çalışmaları devam ediyor.


Güncel 30.01.2023 14:47:58 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu