Kar yağışına hasret Marmarisliler, yağan doluda doyasıya eğlendi

Kar yağışına hasret Marmarisliler, yağan doluda doyasıya eğlendi

Kar yağışına hasret Marmarisliler, yağan doluda doyasıya eğlendi

Kar yağışının on yılda bir gerçekleştiği Marmaris’te gece yarısı yağan doluyu kar zanneden vatandaşlar beyaz örtüyü görünce sokağa döküldü. Birçok kişi kalınlığı yaklaşık 10 santimetreye ulaşan dolu ile kar niyetine oynadı.
Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece yarısı aniden bastıran dolu yağışı aralıksız olarak yarım saat sürdü. Saat 23:30’da başlayıp 24:00’e kadar devam eden dolu yağışı sonrası cadde ve sokakların beyaza büründüğünü gören vatandaşlar sokağa döküldü. Kara hasret kalan Marmarisliler, kar yerine dolu ile oynamayı ihmal etmedi. Bazı vatandaşlar kar topu niyetine dolu topu oynarken, bazı vatandaşlar ise yollarda biriken dolu tabakasının üzerine yatıp beyaz örtünün keyfini çıkardı.
İlçe genelinde etkili olan ve her yeri kar yağmışçasına bembeyaz yapan dolu, yağışın yağmura dönmesi ile eriyip gitti. İlçede dolu sonrası oluşan manzara objektiflere bu şekilde yansıdı.


Güncel 9.01.2022 01:04:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta 60 yıllık semerci ustası mesleğini yaşatmaya çalışıyor

3

Hatay'da konteynerden hırsızlık yapan 4 zanlı gözaltına alındı

4

Dünyanın en iyi tatlısı seçilen Antakya künefesinin sırrı tescilli peynirinde saklı

5

Kumluca'da sebze ve sanayi atıkları için konteynerler konuldu

6

Penta Teknoloji 2024 ikinci Sürdürülebilirlik Raporu'nu yayımladı

7

NetWork "Kürk Koleksiyonu"nu beğeniye sundu

8

Logo Yazılım ve Türkiye İş Bankası'ndan işletmelere "Fatura Finansmanı" hizmeti

9

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca atandı

10

Ege Yapı kentsel dönüşüm ve karbon salımına ilişkin araştırmasının bulgularını paylaştı