Kar yolları kapattı, kalp hastası kadın ekiplerce kurtarıldı

Kar yolları kapattı, kalp hastası kadın ekiplerce kurtarıldı

Kar yolları kapattı, kalp hastası kadın ekiplerce kurtarıldı

Siirt’te, etkili olan kar yağışı nedeniyle yolu kapanan köyde rahatsızlanan hasta kadın, 112 acil servis ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.
Siirt’in Şirvan ilçesine bağlı Suluyazı köyünde kalp hastası 40 yaşındaki Aycan Aslanhan isimli kadın için ekipler seferber oldu. Aniden rahatsızlanan vatandaş için 112 acil sağlık ekiplerinden yardım istendi. Bölgeye sevk edilen ekipler, karla kaplı yolları aşarak hasta kadına ulaştı. Ekipler, ulaştıkları hasta kadına evinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye ulaştırdı. Tedavi altına alınan kadının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Hasta yakınları, sağlık ekiplerine dondurucu soğuk ve yolların kardan kapalı olmasıyla köye gelerek hastalarını en kısa sürede hastaneye yetiştirdikleri için teşekkür etti.


Yurt Dünya 22.01.2022 17:30:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Alternatif Bank'tan 200 milyon dolarlık eurobond ihracı

2

ŞOK Marketler'den ramazan ayına özel fiyat uygulaması

3

Yurtiçi Kargo'dan Bursa'ya otomasyon merkezi yatırımı

4

Adıyaman Destek Market ile 2 yılda 87 bin kişinin temel ihtiyaç malzemeleri karşılandı

5

Hatay'da depremlerde hayatını kaybedenler için bir kısmı yıkılan kilisede ayin yapıldı

6

DÖSİAD başkanı Gencer güven tazeledi

7

Corendon Airlines, Brand & Sports Summit'e katıldı

8

Kahramanmaraş'ta depremlerde yakınlarını kaybedenler kabirleri ziyaret ediyor

9

Adana'da 14 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

10

Böbrek hastalarında kişiye özel plan hayati önem taşıyor