Karabük’te Çevre Müfettişleri etkinlikleri düzenlendi

Karabük’te Çevre Müfettişleri etkinlikleri düzenlendi

Karabük’te Çevre Müfettişleri etkinlikleri düzenlendi

Karabük’te 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü kutlaması dolayısıyla Çevre Müfettişleri etkinlikleri düzenlendi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerde Geri Dönüşüm Atölyesi, Ahşap Boyama Atölyesi, Origami Atölyesi, Bileklik Yapımı Atölyesi, Atıklardan Obje Yapımı, Makrome Yapımı, Amigurumi İle Çevre Eğitimi, Çerçeve Yapımı Atölyesi, Taş Boyama Atölyesi ile Akıl ve Zeka Oyunları stantları kuruldu.
Vali Fuat Gürel, etkinliğin hazırlanmasında emeği bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk başta olmak üzere destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Gürel, "Çocuklara emanet aldığımız dünyamızı, koruyarak, daha temiz ve daha yeşil bir şekilde onlara bırakmak zorundayız. Çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanması gerekiyor" dedi.
Pamuk şeker, limonata ve patlamış mısır ikramının yapıldığı etkinlikte Çevre Müfettişi çocuklar animasyon ekipleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.


Güncel 5.06.2022 23:36:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı