Karabük’te hayvan pazarında gözler arife gününde

Karabük’te hayvan pazarında gözler arife gününde

Karabük’te hayvan pazarında gözler arife gününde

Karabük’te Kurban Bayramı öncesi kurulan hayvan pazarında besicilerin gözü arife günü hareketliliğinde.
Karabük-Yenice Karayolu Melise mevkiinde kurulan hayvan pazarında, Kurban Bayramı’na sayılı gün kala besiciler durgunluğu işçinin alacağı ikramiyelere bağladı.
Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Karabük Belediyesi gerek kurbanlık satışı, gerek ise kurban kesimi ile ilgili gerekli hazırlıklarını tamamladı.
Kurban pazarına hayvanlarını getiren besicilerin gözü ise KARDEMİR işçisinin yarın alacağı ikramiyeler sonucu yoğunluk yaşanacağını ifade ederken, satışların ise normal şekilde gittiğini kaydetti.
Karabük Belediyesi tarafından kurbanlık satış noktası olarak belirlenen Hayvan Pazarının dışında satış yapılması kesinlikle yasaklanırken, yasağa uymayanlara ise Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli cezai işlem uygulanıyor. Kurbanlık satışı yapılan alanda ise denetimler Belediye Veteriner Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.
Ayrıca kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşlar için bayramın 1. ve 2. günü Karabük Belediyesi ekipleri tarafından Karabük Belediyesi mezbahasında ücretsiz kesim yapılacağı da kaydedildi.


Güncel 7.07.2022 16:50:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evini yakmak isteyen kişi polis tarafından ikna edildi

2

Trafik kazasında hayatını kaybeden gencin organları 5 hastaya umut oldu

3

Hatay'da 600 çocuk ve ailesi "cami buluşması" etkinliğinde bir araya geldi

4

Hatay'da otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

5

Garanti BBVA BonusFlaş'ı yeniledi

6

Burdur'da kazada hayatını kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

7

Ford Otosan Yeniköy Fabrikası ile "Global Lighthouse Network" ağına katıldı

8

Adana'da iki katlı binada çıkan yangında bir kişi yaralandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

10

Anamur'da öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisinin açılışı yapıldı