Karabük’te ilk geleneksel mahalle iftarı Aydınlıkevler’de yapıldı

Karabük’te ilk geleneksel mahalle iftarı Aydınlıkevler’de yapıldı

Karabük’te ilk geleneksel mahalle iftarı Aydınlıkevler’de yapıldı

Karabük’te geleneksel hale gelen mahalle iftarlarında bu yılın ilk iftarı Aydınlıkevler’de düzenlendi.
Aydınlıkevler Mahallesi sakinlerinden Fahri Bostancı ve mahallenin önde gelenleri tarafından organize edilerek geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının 4.’sü, Yıldız Caddesi’nde gerçekleştirildi. İftara bine yakın vatandaş katıldı. Fahri Bostancı, “Kalabalığı görüyorsunuz. Halk katılım gösterdi. Biz bu etkinliği elimizden geldiğince devam ettireceğiz inşallah. Mahallemiz adına, birleşme ve kaynaşma adına devam ettirmek istiyoruz. Organizasyonda emeği geçen mahallemiz esnaflarından Balıkçılar, Kasaplar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Cuma Kara’ya, Osman Gültepe’ye ve emeği geçen, katılan herkese teşekkür ederim” dedi.
Mahalle sakinlerinden olan Aydınlıkevler Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erçin Öz ise organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Çok güzel bir etkinlik oldu. Geçtiğimiz yıla göre kalabalıktı. İnşallah seneye daha da kalabalık olur. Biz de kulüp olarak yöneticilerimiz ve oyuncularımızla beraber bu etkinlikte yer aldık. Daha güzel etkinliklerin de olacağına inanıyoruz” dedi.
Bu yıl 4.sü düzenlenen Aydınlıkevler Mahallesi Geleneksel Mahalle İftarı’na AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ve mahalle sakinleri katıldı. İftarın ardından çocuklara pamuk şeker ikramı yapıldı.


Güncel 27.03.2023 22:05:04 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi