Karabük’te öğrenciler uzun zaman sonra okulla buluştu

Karabük’te öğrenciler uzun zaman sonra okulla buluştu

Karabük’te öğrenciler uzun zaman sonra okulla buluştu

Korona virüsle mücadelede girilen yeni kontrollü normalleşme döneminin ardından orta riskli iller arasında yer alan Karabük’te yüz yüze eğitim başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamanın ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Karabük’te de eğitim-öğretim yüz yüze başladı.
Kademeli yüz yüze eğitime geçiş kapsamında 9 köy okulu ve anaokulları 18 Şubat 2021 tarihinde açılmasının ardından orta riskli iller arasında yer alan Karabük’te de genelinde korona virüs nedeniyle uzun bir süredir okullarından uzak kalan öğrenciler, bugün itibari ile okullarına, öğretmen ve arkadaşlarına kavuştu.
Çocuklarını okula getiren veliler okul bahçelerine girmesine izin verilmezken, öğrencilere sınıflara girmeden önce korona virüs tedbirlerine uymaları konusunda uyarılar yapıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından öğrenciler sosyal mesafe kuralları çerçevesinde sınıflara alındı.


Güncel 2.03.2021 10:27:31 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi