Karacasu’da KADES uygulaması tanıtıldı

Karacasu’da KADES uygulaması tanıtıldı

Karacasu’da KADES uygulaması tanıtıldı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Karacasu İlçe Emniyet Amirliği Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği personelleri tarafından çömlekçi esnafına ve vatandaşlara kadınların acil durumlarda kullanabileceği mobil uygulama olan Kadın Destek Uygulaması’nı (KADES) anlattı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Karacasu İlçe Emniyet Amirliği Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği personelleri tarafından KADES ile ilgili olarak çalışma başlatıldı. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen KADES uygulaması hakkında ilçedeki çömlekçi esnafına ve pazar yeri içindeki vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan ekipler, akıllı telefonlara uygulamayı yükledi.

Acil durumlarda kadınların kullanabilmesi için hazırlanan uygulama ile kadınlar tehlikede olduklarını düşündükleri anda bu uygulama sayesinde kendilerini koruyabilecek.


Güncel 28.02.2023 13:16:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor