Karadeniz’de kilolarca hamsi yakalanınca, vatandaşa bedava dağıtıldı

Karadeniz’de kilolarca hamsi yakalanınca, vatandaşa bedava dağıtıldı

Karadeniz’de kilolarca hamsi yakalanınca, vatandaşa bedava dağıtıldı

Düzce’nin Akçakoca ilçesi açıklarında yakalanan kilolarca hamsi balıkçı barınağına getirilerek, tırlara yüklendi. Denizde hamsi bolluğu yaşanınca, balıkçılar vatandaşlara ikram etmeyi ihmal etmedi.
Düzce’nin Akçakoca ilçesinden denize açılan balıkçılar, kilo kilo hamsi ile döndü. Geçtiğimiz hafta 80, bu hafta ise 35 liraya düşen hamsi, bu kez vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı. Hamsinin tezgahta 35 lira olduğunu belirten vatandaşlar, "Şimdi bize torbalarla ikram ediyorlar. Balıkçılara teşekkür ediyoruz. Tezgahta satılan hamsi alıcı ile satıcı arasında, diyecek bir lafımız yok" diye konuştular.
Akçakoca’ya gezmeye gelen bir vatandaş ise, "Gezmeye geldik ancak bize torba ile hamsi ikram ettiler çok sevindik" diye konuştu.



Güncel 23.12.2022 11:00:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 15 sikke ve tarihi obje ele geçirildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Hatay'da konuştu:

3

Çorum FK-Hatayspor maçının ardından

4

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

5

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

6

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

7

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

8

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

9

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

10

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek