Karaismailoğlu: "Kahramanmaraş’ı kusursuz bir ulaşım ağıyla donatıp örnek şehir haline getireceğiz”

Karaismailoğlu:

Karaismailoğlu: "Kahramanmaraş’ı kusursuz bir ulaşım ağıyla donatıp örnek şehir haline getireceğiz”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaretinde, "Kahramanlığın destanını yazan şehrimizi kusursuz bir ulaşım ağıyla donatıp, örnek bir şehir haline getirmek istiyoruz” dedi.
Kahramanmaraş’a gelen Bakan Karaismailoğlu’nun ilk durağı Büyükşehir Belediyesi oldu. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ağırladı.
Kahramanmaraş’ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Bakan Karaismailoğlu, “Bugün Kahramanlığın destanını yazan şehrimiz Kahramanmaraş’tayız. Yatırımlarımızla ilgili değerlendirmeyi Ulaşım Çalıştayını gerçekleştireceğiz. Hedefimiz Kahramanmaraşımızı kusursuz bir ulaşım ağıyla donatıp örnek bir şehir haline getirmek. Tek derdimiz halkımıza kaliteli hizmet sağlayabilmek. Büyükşehir Belediye Başkanımıza kolaylıklar diliyorum. Tüm Kahramanmaraşlılara sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na İstiklal Madalyası figürlü tablo hediye etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise, “Bakanımız Adil Karaismailoğlu’nu şehrimizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bakanımızın katılımıyla UNESCO Lansmanımızı gerçekleştireceğiz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın şehrimiz genelinde çok önemli çalışmalar var. İnşallah bu yatırımlarla da ilgili son durumu hemşehrilerimizle paylaşacağız” diye konuştu.


Güncel 30.10.2020 18:12:48 3
Kazım Sönmez
31.10.2020 13:20:08
Kaç yıldır Maraş'a tren getiremediniz. Vatandaş size inanirmı

Hasan stc
31.10.2020 16:53:01
Bu sözlere artık karnımız tok bir alt geçidin yapılması için 2 yıl işkence çekiyoruz ben her seçimde bu güne kadar ak partiye oy vermiş bir seçmen olarak bu düzen degişene kadar oy vermeyeceğim ,(partiden Maraş nasıl olsa bizim mal- ımız tezini silmeniz lazım)

İbrahim Tüfekçi
31.10.2020 20:43:24
Hiç kendinizi yormayın Sn Bakan; Mara ta bu yerel yöneticiler, mv. leri ve yerel barolar oldukça siz Maraş'à hiç bir hizmet yapamazsınız. Emeğinize yazık olur.

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi