Karakoç, eğitimde kendi markasını oluşturdu

Karakoç, eğitimde kendi markasını oluşturdu

Karakoç, eğitimde kendi markasını oluşturdu

Diyarbakır’da 20 yıldır özel eğitim alanında faaliyet gösteren iş insanı Ekrem Karakoç, uzun uğraşlar sonucu ‘Bilkoç Okulları’ adıyla kendi markasını oluşturdu.
Yeni tip korona virüs salgını tedbirlerine uygun olarak oluşturulan sosyal mesafeli ve teknolojik imkanlarla donatılmış sınıflar yeni eğitim yılı öncesinde öğrencileri bekliyor. Kendi markalarını oluşturmalarından dolayı çok sayıda destek mesajı aldıklarını belirten Bilkoç Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç, "Diyarbakır’ın yerelden evrensele eğitim markası olsun istedik ve bu amaçla kendi markamızla yeni bir yola çıktık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet edebilir” dedi. Özel eğitime yönelik sıkıntıların su yüzüne çıktığı bir dönemde Diyarbakır’dan yeni bir özel eğitim markası çıktığını kaydeden Karakoç, ulusal markaların temsilciliğini yapmanın kente getirisinin olmadığını ifade etti. 20 yıllık eğitim tecrübesine sahip olduklarının altını çizen Karakoç’un hizmete giren Bilkoç Okulları, ağustos ayı sonunda başlaması planlanan yeni eğitim ve öğretim yılında faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

“Halkımız kendi markasına sahip çıksın”
Öğrencilerin olası sıkıntılara karşı eğitimden mahrum olmamaları için gerekli tüm önlemleri alarak uzaktan eğitim sistemini en modern haliyle oluşturduklarını belirten Bilkoç Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç, modern ve geleceğe umutla bakan bir okul ortamı sağladıklarını vurguladı. Karakoç, "Diyarbakır’ın yerelden evrensele eğitim markası olsun istedik ve bu amaçla kendi markamızla yeni bir yola çıktık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile çocuklarını emanet edebilir. Sadece Diyarbakır’a hitap etmiyoruz. Tüm halkımızı kendi markalarına sahip çıkmaya davet ediyorum" diye konuştu.


Güncel 23.07.2020 14:32:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de "6 Şubat Depremleri" konulu fotoğraf sergisi açıldı

2

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da ziyaretlerde bulundu

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Adana'da konuştu:

4

Bakan Kurum, Kahramanmaraş'taki "Ev Sahibi Türkiye Kura Çekim Töreni"nde konuştu:

5

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğretmenler anısına fidan dikildi

6

Mersin'de ölen emekli polisin ailesi, Bakan Yerlikaya'nın taziye mesajıyla duygulandı

7

Su ürünleri Yetiştiriciliği Çalıştayı ve Fuarı Antalya'da başladı

8

Antalya'da altyapı çalışması sırasında insana ait olduğu değerlendirilen kemikler bulundu

9

Sibel Altun: Depremde 30 bin ekmek ürettik, insanüstü bir güçle çalıştık

10

Taekwondo okul sporları il seçmeleri Osmaniye’de tamamlandı