Karalar: "Trafiği rahatlatmak için alternatif yollar yapacağız"

Karalar:

Karalar: "Trafiği rahatlatmak için alternatif yollar yapacağız"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent trafiğini rahatlatmak için alternatif yollar yapılacağını söyledi.
Başkan Karalar, hafta sonunu bir dizi inceleme ve ziyaretle geçirdi. Türkmenbaşı Bulvarı otoban bağlantısında süren çalışmaları denetleyen Başkan Karalar, Büyükşehir ekiplerinin aylardır gece gündüz bölgede çalıştığını belirtti. Karalar, “Bölgede Adana Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanlarıyla yaptığı büyük işlerden birini gerçekleştiriyoruz. Pahalı, zor, zahmetli ve uzun süren bir iş. Trafik bu noktada gündüz yoğun olduğu için daha çok gece çalışıyor ekiplerimiz. Yakın zamanda işi bitirmeyi planlıyoruz. Böylece trafik burada bir nebze rahatlayacak” dedi.
Başkan Zeydan Karalar daha sonra Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafiği rahatlatması amacıyla yapılacak, Göl Mahallesi’nden Aşıklar Bulvarı’na ve Süleyman Demirel Bulvarı’na bağlanacak yol güzergahında açıklamalarda bulundu. Karalar, “Burası yeni ihaleye çıktığımız ve Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafik yoğunluğunu azaltacak bir bulvar. Ordu Evi’ni geçtikten sonra başlayacak ve Aşıklar Bulvarı ile Süleyman Demirel Bulvarı’nı bağlayacak olan bir bulvar. Göl Mahallesi’nin hemen arkasından geçecek. Menderes Bulvarı’nı ve Turgut Özal Bulvarı’nı rahatlatacak. Ayrıca Menderes Bulvarı’na gidilen yol çok kısalacak. Burası KDV dahil 30 milyon liraya mal olacak. Alternatif yollar yapıyoruz. Arkadaşlarımız şantiyeyi kurdu ve çalışmaya başladı” diye konuştu.


Güncel 7.11.2021 12:03:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Osmaniye'de Solak ailesini ziyaret etti

3

Mersin'de "Zamanın Kırıldığı An: 6 ŞUBAT" grafik tasarım sergisi açıldı

4

Antakya Medeniyetler Korosu, depremin üçüncü yılında Hatay'da konser verdi

5

Hayat Holding "Hayat İyi Yaşam Merkezi"yle depremzedelere desteğini sürdürüyor

6

Burdur'da fuhuş operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Bakan Kurum, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

8

Bakan Bayraktar, 6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Toplu Açılış Töreni'nde konuştu:

9

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Hatay'da gazetecilerle buluştu

10

Hatay merkezli suç örgütü operasyonunda yakalanan 12 şüpheli tutuklandı