Karaman’da Endokrin Polikliniğinde yeni ultrason cihazı ile hizmet kalitesi arttı

Karaman’da Endokrin Polikliniğinde yeni ultrason cihazı ile hizmet kalitesi arttı

Karaman’da Endokrin Polikliniğinde yeni ultrason cihazı ile hizmet kalitesi arttı

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Polikliniğine alınan yeni ultrasonografi cihazı ile vatandaşlara verilen sağlık hizmetinin kalitesi arttı.
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Polikliniğinde görev yapan Uzman Dr. Yusuf Karadeniz yaptığı açıklamada, yeni alınan ultrasonografi cihazı ile endokrin polikliniklerinde rutin olarak uygulanan tiroid, paratirod, boyun lenf bezlerinin görüntüleme ve biyopsi işlemlerinin yanı sıra; tiroglobulin yıkama, paratiroid yıkama işlemi gibi sınırlı merkezlerde yapılabilen işlemlerin de daha güvenli ve başarılı bir şekilde uygulanabileceğini ifade etti.
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil İbrahim Taşcı, Karaman halkına zamanında ve kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için doktorundan personeline tüm hastane olarak azami gayreti sarf ettiklerini söyledi. Ayrıca yeni ultrasonografi cihazının hastaneye kazandırılması hususunda desteklerini esirgemeyen başta Karaman Valisi Tuncay Akkoyun olmak üzere Karaman İl Özel idaresi ve milletvekillerine Karaman halkı adına müteşekkir olduklarını da dile getirdi.


Sağlık 2.05.2023 12:09:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Yıldız Entegre İzmit'e özel eğitim anaokulu açtı

2

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Antalya'nın İbradı ilçesini ziyaret etti

3

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, baba ocağı İbradı'da iftar verdi:

4

Türk Kızılay Genel Başkanı Yılmaz, Hatay'da depremzedelerle iftar yaptı

5

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de konuştu:

6

Kozan'da öğrencilerden şehit ve gaziler derneğine ziyaret

7

DeFacto'ya "Kadın Dostu Markalar" ödülü

8

Antalya'da "Kadın Gözünden Zamanın İzleri" fotoğraf sergisi açıldı

9

Halkbank Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off

10

Bakan Kurum, Hatay'da "Yüzyılın Konut Projesi" kura çekiminde konuştu: