Karantinada kaldığı öğrenci yurdundaki odaya para bıraktı

Karantinada kaldığı öğrenci yurdundaki odaya para bıraktı

Karantinada kaldığı öğrenci yurdundaki odaya para bıraktı

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz ay kız öğrenci yurdunda 14 gün karantinada kalan ve Irak’tan gelen bir vatandaş, daha önce yurtta kalan öğrenciye teşekkür mektubu ile bir miktar para bıraktığı ortaya çıktı.
Korona virüs (Covid-19) salgını sürecinde geçtiğimiz ay Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK)’ya ait Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdunda, yurtdışından gelen vatandaşlar 14 günlük karantina süreci boyunca misafir edilmişti. Irak’ın Basra kentinden uçakla getirilerek Afyonkarahisar’daki kız öğrenci yurdunda 14 gün karantinada bulunan bir vatandaşta kaldığı odada daha önce yaşayan kız öğrenciye mektup ile bir miktar para bıraktığı ortaya çıktı. Şehirlerarası seyahat kısıtlamısının kaldırılmasının ardından odasındaki eşyalarını toplamak üzere gelen kız öğrenci, odasında “Bir miktar para bıraktım, iyi günlerde harcayın. Başarılar” yazılı bir zarf ile karşılaştı. Zarfın içerisinden ayrıca birde odada kız öğrenciye ait kişisel eşyaları nereye koyduğuna dairde bir bilgilendirme notu çıktı.
Zarfı alan kız öğrencide zarfın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, “Afyonkarahisar Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdundaki odamda karantina sürecini tamamlayan kişinin bıraktığı not ve bir miktar para. Hala iyi insanlar var” ifadelerini yazdı.


Güncel 5.06.2020 15:34:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'in Akdeniz ilçesinde atıklar belediye ekiplerince toplandı

2

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 4 zanlı gözaltına alındı

3

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdürü Sergei Butckikh'den tatbikat değerlendirmesi:

4

Burdur'da jandarma ve emniyete tahsis edilen 56 yeni araç törenle hizmete alındı

5

Burdur'da "Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı

6

"Antalya 2050 Vizyonu Arama Konferansı" başladı

7

Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Kıymacı için veda töreni düzenlendi

8

Kış aylarında migren atakları hava değişimiyle şiddetleniyor

9

Adana'da evlilik kredisi alan gençlere evlilik öncesi ve bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

10

Hatay'da son kullanma tarihi geçmiş şekerleme, çikolata ve cips imha edildi