İlginizi Çekebilir


Karbonmonoksit ölçümü yapıldı

Karbonmonoksit ölçümü yapıldı

Karbonmonoksit ölçümü yapıldı

DÜZCE – Düzce Sağlık Müdürlüğü açtığı stant ile halkı kanser hastalığı ve erken teşhisin önemi konularında bilgilendirme yaparak, karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirildi.
Düzce’de akciğer kanseri farkındalık ayı ve lösemili çocuklar haftası dolayısıyla Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı ekiplerince, kanser hastalığına karşı toplumu bilinçlendirmek, kanserde erken teşhisin önemine vurgu yapmak ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bir alışveriş merkezinde stant açılarak farkındalık oluşturdular.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kanser biriminde görevli personel gerçekleştirilen etkinlikte, standı ziyaret eden vatandaşlara kanser hastalığı ve erken teşhisin önemi konularında bilgilendirmeler yaparak, karbonmonoksit ölçümü gerçekleştirdiler. Etkinlikte ayrıca ekipler kanserde erken teşhisin önemi ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak amacıyla hazırlanan el broşürlerinin dağıtımını yaptılar.


Güncel 21.11.2022 13:25:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da sulama kanalına düşen çocuk aranıyor

2

Hataylı esnaf deprem sırasında uyanmasını sağlayan köpeğini yanından ayırmıyor

3

Antalya'da düştüğü sulama kanalında ölen çocuğun cenazesi ailesine teslim edildi

4

Antalya'da kız arkadaşını silahla öldüren kişi intihar etti

5

Bozyazı'da elektrikli bisikletle çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

6

Üniversiteliler oto eksperliğini teorik ve pratik eğitimle öğreniyor

7

Talasemi hastası 7 yaşındaki Zeynep, kardeşinin kordon kanıyla sağlığına kavuştu

8

Plan-S "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesine seçildi

9

Hatay'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

10

Uluslararası Manavgat "Girit'ten Side'ye Kültür ve Lezzet Festivali" başladı