Kardeş Ülkeye Dev Yatırım..

Kardeş Ülkeye Dev Yatırım..

Ankara iş ve siyaset dünyasında yaptığı dev projeler ve kusursuz organizasyonlar ile adından sıklıkla söz edilen başarılı iş adamından kardeş ülkemiz Azerbaycan'a dev bir yatırım.

Ankara iş ve siyaset dünyasında yaptığı dev projeler ve kusursuz organizasyonlar ile adından sıklıkla söz edilen başarılı iş adamından kardeş ülkemiz Azerbaycan'a dev bir yatırım.

Anasınıfı, ilkolul, ortaokul, Fen ve Anadolu Liselerinden oluşacak kolejin Azerbaycan'da da bir Türk okulunun da gerekliliği ile bu projeye adım attığını söyleyen iş insanı Hakan Aktürk, Azerbaycan'da eğitim sektöründe öne çıkacaklarını ve iki ülke arasında ki ticaret ağınında hergeçen gün daha da büyüteceklerini açıkladı.

 

Aktürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 "Her ülke içinde yaşayan vatandaşlar sayesinde varlığını sürdürür. Bu vatandaşların nitelikleri doğrudan ülkenin niteliğini belirler. İnsanin erdemli ve bilgili davranışlar sergilemesinin en önemli yolu ise eğitimdir. Bu nedenle eğitim ülkelerin gelişmişliğini doğrudan etkileyen bir kavramdır. Dünya ülkeleri arasında söz sahibi olmak isteyen toplumlar eğitime mutlaka önem vermelidir. İnsanın özellikleri toplumun özelliklerini belirler. Yapılacak en iyi yatırım insana yapılacak yatırımdır. Bilgi her zaman güzellikler ile iç içe olan bir kavramdır ve bilginin de eğitimle sağlandığını unutmamak gerekir. Yapacağım bu eğitim kurumları ile hem Azerbaycan'daki ihtiyaca karşılık verip hemde eğitim alanında Türk Cumhuriyetlerin de başlangıçta Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Tacikistan Özbekistan, Kırgızistan olmak üzere eğitimde elele projesini başlatmış bulunmaktayım. Yapılan bu yatırımın her iş adamınıza örnek teşkil edip özveriyle devletler arası birleşmenin daha da kuvvetlendirilmesi için elimden gelenin en üst seviyesinde mücadele edeceğim" dedi.

Haber: Hasret Dilek Delier



Yurt Dünya 2.03.2021 16:18:00 0
Anahtar Kelimeler: Kardeş Ülkeye Yatırım..

İlginizi Çekebilir

1

ABD Adana Konsolosluğu önünde Gazze'ye destek için oturma eylemi

2

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi tutuklandı

3

Adana'daki denetimlerde ruhsatsız 2 bin 218 silah ele geçirildi

4

Hatay'da evin çatısında bulunan 2 baykuş yavrusu koruma altına alındı

5

Kumlu'da çöplük alanda çıkan yangın söndürüldü

6

Antalya Düşünce Platformu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal'ı ziyaret etti

7

Mersin'de yatağa bağımlı 69 yaşındaki hasta, fizyoterapi desteğiyle iyileşiyor

8

Hatay Büyükşehir Belediyesi limanlarda denetim gerçekleştirdi

9

Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı bina kontrollü şekilde yıkıldı

10

Hatay'da öğrenci yurduna giren yılanı itfaiye ekipleri çıkarttı