Kardeşlerin kavgasını ayırmak isteyen anne silahla vuruldu

Kardeşlerin kavgasını ayırmak isteyen anne silahla vuruldu

Kardeşlerin kavgasını ayırmak isteyen anne silahla vuruldu

Çorum’da iki kardeş arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen anne silahın ateş alması neticesinde bacağından vurularak yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Çorum il merkezi Üçtutlar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Osmancık Caddesi’nde üzerinde Mustafa ve Muhammed D. adlı iki kardeş arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mustafa D. evinde bulundurduğu pompalı tüfek ile kardeşi Muhammed D.’ye ateş etmek istedi. O sırada kavgayı ayırmak için araya giren anne S.D. tüfeğin ateş alması neticesinde bacağından yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı anne ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kavga eden iki kardeş ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Olay ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 13.01.2023 11:05:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

2

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

3

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

4

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

5

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

6

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

7

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

8

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

9

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

10

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu: