Kargaların istilası otomobili bu hale getirdi

Kargaların istilası otomobili bu hale getirdi

Kargaların istilası otomobili bu hale getirdi

Kış aylarında sayıları giderek artan kargalar Erzincan’ı resmen mesken tuttular.
Erzincan’da Dörtyol bölgesinde park halindeki bir aracı adeta görünmez hale getiren kargalar araç sahibini isyan ettirdi.
Erzincan’da eskiden beri sorun olan karga sürüleri geçtiğimiz cumartesi günü Dörtyol civarında park halinde bulunan bir otomobili adeta görünmez hale getirdi. Gerek ağaçlarda ve gerekse binaların çatılarında sürüler halinde yaşayan kargaların kış aylarında sayıları iki katına çıkıyor. Hal böyle olunca kaldırımda yürüyen yayalara zor anlar yaşatan kargalar, otomobilleri ise kirletmekle kalmayıp bazılarını da tanınmaz hale getiriyorlar.
Ordu Caddesi üzerine park ettiği otomobiline binmek üzere aracın yanına gelen Yakup Önder isimli vatandaş, aracı gördüğünde önce tanıyamadığını, sonrasında ise büyük bir şaşkınlık yaşadığını ifade etti. Özellikle akşam saatlerinde Erzincan’da ana caddelerde kargaların çok fazla yoğunlaştığını ve kaldırımda yürüyen vatandaşlara zor anlar yaşattığını söyleyen Önder, buna bir şekilde çare bulunmasını istiyor.


Güncel 18.01.2022 10:53:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'daki "Yayladağı Gümrük Kapısı Genişleme ve Modernizasyon Projesi" devam ediyor

2

Anavarza Bal'dan arı popülasyonundaki azalmaya karşı kurumsal adım

3

Antalya'da otomobille çarpışan motosikletteki 1 kişi öldü

4

"İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında programlar düzenlendi

5

Mersin'de "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" operasyonunda gözaltına alınan 7 kişinin işlemleri sürüyor

6

Osmaniye’de 631 çiftçiye ayçiçeği tohumu dağıtıldı

7

Narkotik köpeği Jardi, ocak ayının en başarılısı seçildi

8

Güzel Sanatlar Lisesi’nde 12 Mart’a anlamlı anma programı

9

İdrar kaçırma ve pelvik organ sarkmasına robotik cerrahi çözümü

10

Kepez Belediyesi personellerine işitme sağlığı eğitimi verildi