Karlıova’da vatandaşın kar sitemi: “Sabah kalkıyoruz kar, ertesi gün yine kar”

Karlıova’da vatandaşın kar sitemi: “Sabah kalkıyoruz kar, ertesi gün yine kar”

Karlıova’da vatandaşın kar sitemi: “Sabah kalkıyoruz kar, ertesi gün yine kar”

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yaklaşık 2 aydır etkisini sürdüren kar nedeniyle her gün aracının üstündeki karı temizleyen vatandaş, "Her gün her gün kar temizliyoruz. Sabah kalkıyoruz kar, ertesi gün kalkıyoruz yine kar" dedi.
Bingöl’ün yüksek rakımlı Karlıova ilçesinde yaklaşık 2 aydır etkisini sürdüren kar, hayatı olumsuz etkileyeme devam ediyor. Dün gece saatlerinde ilçede yeniden etkisini gösteren kar, nedeniyle araçların birçoğu kara gömüldü. Sabah işyerini açan esnaf kar temizliği yaparken, sürücüler de araçlarının üzerindeki karı attı. O sürücülerden biri olan Ali Bulki, her gün aracının üstündeki karı atmaktan dolayı sitem ederek, "Her gün her gün kar temizliyoruz. Sabah kalkıyoruz kar, ertesi gün kalkıyoruz yine kar" dedi.
Kar kalınlığının ilçede yer yer 2 metreye yaklaştığını da söyleyen Bulki, "2 aydır aralıksız süren kar yağışından dolayı kar yer yer 2 metreyi bulmakta. Sabah kalkıyoruz dükkanların önünü temizliyoruz, akşam bir daha ertesi gün bir daha temizliyoruz. Ekipler de köy yollarını açıyor ertesi gün yeniden kapanıyor” şeklinde konuştu.


Güncel 1.02.2022 11:00:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı