Tarih: 04.09.2024 17:18

Karmod, Portekiz’de çelik konstrüksiyon ev projesine başladı

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL - Karmod, Portekiz'de çelik konstrüksiyon ev projesine başladığını duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, Avrupa'da çelik konstrüksiyon ev projeleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karmod, Portekiz'in başkenti Lizbon'da çelik konstrüksiyon ev modeliyle inşa edilen konut projesinin saha kurulumuna başladı.

Portekiz'de inşası devam eden 224 metrekare büyüklükteki ev, 4 1 konut tipinde projelendirildi. Konutun ön üretimi, Tuzla fabrika tesislerinde üç günde tamamlanarak deniz yoluyla Lizbon'a sevk edildi.

- "Avrupa'da 9 ülkede konut projeleri gerçekleştirdik"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Güney Avrupa Koordinatörü Erdem Demirci, güvenli çelik konstrüksiyon ev modeliyle Avrupa'da 9 ülkede konut projeleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çelik evlerin üretim kalitesi ve kurulum hızı nedeniyle tercih edildiğine değinen Demirci, "Avrupa genelinde gerçekleştirdiğimiz çelik konut projelerimizde lüks villa konutlar öne çıkıyor. Üretim kalitemizle ve kurulum avantajlarımızla, bireysel konut tercihlerine hızlı yapı çözümü sunuyoruz. Portekiz'de inşa ettiğimiz 224 metrekare büyüklükteki çelik konutun kurulumunu 29 gün gibi kısa bir sürede tamamlamayı planlıyoruz. İspanya, Portekiz ve Fransa, sürekli konut projesi gerçekleştirdiğimiz bölge ülkeleri arasında yer alıyor." ifadelerini kullandı.

Yapı güvenliği ve yalıtım performansıyla, Karmod çelik evlerin Avrupa'da yakın zamanda adını daha fazla duyuracağına inandığını vurgulayan Demirci, şunları kaydetti:

"Konutlarımızın yapı güvenliği statik hesaplamalarını, kullanılacağı ülkenin imar prosedürlerine göre hazırlayarak üretiyoruz. Yalıtım kriterlerini de aynı şekilde ülkenin kabul ettiği değerlere göre uyguluyoruz. Yapı güvenliği ve yalıtım uygulamalarımızı hızlı üretim ve kurulum avantajlarımızla buluşturarak Karmod'u Avrupa ülkelerinde çelik konutta öne çıkan bir marka haline getiriyoruz."






Orjinal Habere Git
— HABER SONU —