Karmod'dan yeni estetik görünümlü konteyner ev tasarımı

Karmod

Karmod'dan yeni estetik görünümlü konteyner ev tasarımı

İSTANBUL - Karmod, estetik görünümlü yeni hazır konteyner ev modeli tasarladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, beklentiler ışığında yeni konteyner ev modelleri geliştirmeyi sürdürüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Konteyner Genel Müdürü Ensar Çankaya, Türkiye'de geniş evlere olan ilginin devam ettiğin belirtti.

Yeni estetik hazır konteyner ev tasarımlarıyla beklentileri karşılamayı amaçladıklarını aktaran Çankaya, "Hazır konut üretiminin öncü markası olarak evlerimizin geliştirilmesinde kullanıcı deneyimlerinden büyük ölçüde yararlanıyoruz. 3'üncü yeni nesil olarak geliştirdiğimiz tasarımızda estetik konteyner ev beklentilerini tam anlamda yansıtmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Çankaya, yeni konut tasarımlarında, müşteri beklentilerinden hareketle geniş mekanlara yer vermeyi sürdürdüklerini vurguladı.

Konteyner evlerin Türkiye'de en güvenli konut modelleri arasında yer aldığına işaret eden Çankaya, şöyle devam etti:

"Deprem gerçeğiyle yaşamak durumunda olduğumuz ülkemizde konteyner ev en güvenli konut modelleri arasında yer alıyor. Konuta özel projeli elektrik tesisat uygulamalarımızla konteyner evlerimizdeki yangın güvenliğini de en iyi seviyede gerçekleştiriyoruz. Yalıtım uygulamalarımızla sürdürülebilir enerji kullanımı sağlıyor ve ergonomimizle konut konforunu yükseltiyoruz."

Yeni konteyner ev tasarımını çok yönlü kullanım özelliğinde tasarladıklarını ifade eden Çankaya, "Yeni tasarımı fonksiyonel kullanım özelliğinde gerçekleştirdik. Müstakil konutla birlikte devre mülk, butik otel gibi konseptlerin de gerçekleştirilebileceği bir konteyner ev modeli hazırladık." değerlendirmesini yaptı.

İki katlı 84 metrekare olarak tasarladıkları konteyner evlerin her birinin 21 metrekare büyüklükte balkon ve verandaya sahip olduğuna dikkati çeken Çankaya, araçla taşınabilir özellikteki konteyner evleri, Türkiye'nin her bölgesinde bir günde kurulum yapılarak oturuma hazır hale getirdiklerini belirtti.



Ekonomi 19.11.2025 19:30:53 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı