Karmod'un ofis kabinleri, Çukurova Havalimanındaki araç kiralama firmalarının tercihi oldu

Karmod

Karmod'un ofis kabinleri, Çukurova Havalimanındaki araç kiralama firmalarının tercihi oldu

İSTANBUL - Karmod'un Metrocity ofis kabinleri, Çukurova Uluslararası Havalimanında araç kiralama hizmeti veren 5 ayrı araç kiralama firmasınca hizmet ofisi olarak kullanılmaya başlandı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Metrocity kabinler, Çukurova Havalimanında hizmet veren araç kiralama firmalarınca tercih edildi.

Proje kapsamında 2 adet 300x700, 2 adet 290x400 ve 1 adet 240x350 cm Metrocity ofis kabini üretilerek sevk edildi. Kabinlerin her biri firmaların kurumsal renklerine göre boyama yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, modern mimari konsepti ve kullanıma hazır formatıyla Metrocity kabinlerin ofis çözümlerini kolaylaştırdığını belirtti.

Küçük, "Karmod Metrocity kabinlerin franchaising yöntemiyle hizmet veren firmaların kurumsal kimliklerine pratiklik kazandırdığını aktararak, "Modern mimari tasarımıyla birlikte kullanım ergonomisi yüksek Metrocity kabinlerimizle kurumsal firmaların yaygın hizmet noktalarına özel ofisler hazırlıyoruz. Standart plandaki Metrocity ofislerimiz 8 m2 ile 21 m2 aralığında üretim yapılıyor. İstendiğinde daha büyük metrajlarda birleşimli ofisler hazırlayabiliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ofis amaçlı kullanılan büfe kabinlerinin elektrik ve su tesisatlarının yapıya özel projeli olduğu bilgisini paylaşan Küçük, "Aydınlatma ve su armatürlerine kadar uygulamalar modern tesislerimizde kalite kontrol sistemi altında gerçekleştiriliyor. Tır benzeri nakliye araçlarına forklift veya vinç yardımıyla yüklenerek istenilen her yere kullanıma hazır sevk ediliyor. Yerine konulduğunda elektrik ve su tesisatları merkezi şebekelere bağlantı yapılarak aynı gün hizmete alınabiliyor." açıklamalarında bulundu.



Ekonomi 2.09.2024 17:49:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Arzum'a LACP'ten platin ödül

2

Prefabrik Hazır Ev Fiyatları: Karmod ile Ekonomik ve Hızlı Çözümler

3

Karmod'un ofis kabinleri, Çukurova Havalimanındaki araç kiralama firmalarının tercihi oldu

4

Hatay'da ruhsatsız 23 tabanca ele geçirildi

5

Gelecek Partisi Genel Başkan Vekilİ Üstün, Isparta'da gazetecilerle bir araya geldi:

6

Vodafone'dan "Okula Dönüş" kampanyası

7

Hatay'da tarihi eser niteliği taşıdığı değerlendirilen 15 bin 301 obje ele geçirildi

8

Opel'den eylül ayı kampanyası

9

Adana, Mersin ve Hatay'da okullarda uyum eğitimi başladı

10

Kozan'da asayiş uygulamalarında yakalanan firari zanlı tutuklandı