Karne günü iki kardeş kızakla kayarken otomobilin altında kaldı

Karne günü iki kardeş kızakla kayarken otomobilin altında kaldı

Karne günü iki kardeş kızakla kayarken otomobilin altında kaldı

Erzurum’un Horasan ilçesinde iki kardeş karne aldıktan sonra evlerinin önünde kızakla kayarken bir otomobilin altında kaldı. Ağır yaralanan iki kardeş ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Alınan bilgilere göre, kaza Horasan ilçesi İnönü Mahallesi’nde meydana geldi. İbrahim (12) ve Hatice (7) Bayrak adlı kardeşler, karne aldıktan sonra evlerinin önündeki yokuştan aşağı kızakla kayarken yoldan geçen otomobilin altında kaldı. Kazada iki kardeş de ağır yaralandı. Ağır yaralanan iki kardeş, çevredekilerin yardımıyla Horasan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerin ardından iki kardeş ambulansla Erzurum’da bulunan hastanelere sevk edildi.
Kazayı gören mahalledeki çocuklar, “İki kardeş yokuştan aşağı kızakla kayıyordu. O sırada araba geçiyordu. Arabanın altında kaldılar” dediler.
Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.


Yurt Dünya 21.01.2022 20:17:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de yasa dışı bahis operasyonu kapsamında 9 şüpheli tutuklandı

2

Hatay'da depremzedeler için psikososyal destek merkezi açıldı

3

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özen, odanın çalışmalarını anlattı

4

Kumluca Milli Eğitim Müdürü Tekdemir ziyaretlerde bulundu

5

İHH Kahramanmaraş Şubesi ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunacak

6

Burdur'da çekiciyle kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

7

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 105 şüpheliyi yakaladı

8

Hatay'da kozmetik ürün çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı

9

Kahramanmaraş'ta minibüsün devrilmesi sonucu 11 kişi yaralandı

10

Castrol Ford Team Türkiye İsveç Rallisi'ni tamamladı