Karpuzlu’da ’Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ tanıtıldı

Karpuzlu’da ’Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ tanıtıldı

Karpuzlu’da ’Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’ tanıtıldı

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un koordinatörlüğünde kadınların sağlığını korumak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla hayata geçirilen ’Kadın Sağlığı Eğitim Projesi’nin tanıtım toplantısı Karpuzlu’da gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Karpuzlu Kaymakamı Musa Ayyıldız ve eşi Cansu Ayyıldız, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez ve eşi Tuba Dönmez, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ebru Kurt, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Gülnur Saruhan, ÇEKÜS birim sorumlusu Dr. Elif Yalçın, Daire Amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Gülnur Saruhan, kanserle ve kadın sağlığı ile ilgili eğitim sunumu gerçekleştirdi ve soruları cevaplandırdı.


Güncel 25.03.2022 10:13:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana'ya gelişinin 103. yıl dönümü kutlandı

2

Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören Ulu Cami, Kadir Gecesi'nde yeniden ibadete açılacak

3

Türkiye Ermenileri Patriği Maşalyan'dan İskenderun Kaymakamı Önder'e ziyaret

4

Türk Kızılay yıl sonuna kadar 22 aşevi daha açmayı planlıyor

5

İhmal edilen "endometriozis" kadınlarda nefes darlığı ile böbrek sorunlarına neden olabiliyor

6

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

7

Hatay'da iş yerinde çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

8

Artistik Cimnastik Dünya Kupası, Antalya'da devam ediyor

9

Futbol: Trendyol Süper Lig

10

Milli cimnastikçi Adem Asil, Antalya'da kazandığı altın madalyayı değerlendirdi: