Kars Ehlibeyt Derneği çocukları sevindirdi

Kars Ehlibeyt Derneği çocukları sevindirdi

Kars Ehlibeyt Derneği çocukları sevindirdi

Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin sosyal faaliyetleri devam ediyor.
Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi yüzlerce vatandaşa yardımda bulunan Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği, bu defa da çocukları sevindirdi.
Ramazan ayı ve Hz. Hasan (a.s)’ın doğum yıldönümü vesilesiyle düzenlenen faaliyet çerçevesinde Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ekber Işık ve Başkan Yardımcısı Mir Kasım Erdem, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, devlet koruması altında bulunan çocuklar için temin edilen oyuncakları yetkilere teslim etti.
Dernek yetkilileri, Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığını, bu mübarek ayın anlamına uygun olarak idrak edilmesi gerektiğini vurguladılar. Çocukların yüzündeki küçük bir tebessümün bile dünyalara bedel olduğunu, bu vesile ile oyuncak temin ederek, devletin şefkat eliyle sahip çıktığı, kucakladığı çocukları bir nebze de olsa sevindirebilmek için böyle bir faaliyette bulunduklarını kaydettiler.
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Doğan Yıldız da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kars Ehlibeyt Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından çocuklara hediye edilmek üzere temin edilen oyuncaklar için teşekkür etti.


Güncel 15.04.2022 15:31:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

2

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

3

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

4

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

5

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

6

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

7

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

10

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi