Kars gündüzlü engelli bakım merkezi açılıyor

Kars gündüzlü engelli bakım merkezi açılıyor

Kars gündüzlü engelli bakım merkezi açılıyor

06 kapsamında Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi olarak hayata geçirilen Kars Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi tamamlandı.
Önümüzdeki günlerde gündüzlü bakım hizmeti vermeye başlayacak olan Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi için başvurular alınmaya başlandığı bildirildi.
Gündüzlü Engelsiz Yaşam Merkezi’nden yararlanmak isteyen vatandaşların; 0-18 yaş aralığında olan engelli çocuklar için çocuğun bakımını üstlenen kişinin başvuru dilekçesi ve yetkili hastaneden alınacak Çocuklar İçin Özel Gereksinim Değerlendirme Raporu (ÇÖZGER), 18+ yaş engelli bireyler için Erişkinler İçin Engellilik Değerlendirmesi Hakkında Yönetmelik kapsamında Erişkinler İçin Sağlık Kurulu Raporu ile başvuru yapması gerektiği belirtildi.
Başvuru yapmak isteyen vatandaşları belirtilen rapor ile birlikte 30 Ocak 2023 tarihinden itibaren Kars Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü’ne başvuru yapmaları gerektiğini ifade edildi.


Güncel 30.01.2023 12:47:06 0

İlginizi Çekebilir

1

Anamur Belediye Başkanı Deniz, tarım işçisi kadınları ziyaret etti

2

Kadirli'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü kutlandı

3

Mersin'de "Evinin Sultanları Voleybol Turnuvası" başladı

4

Ümitler Avrupa Judo Kupası, Antalya'da başladı

5

Anamur'da kadınlar KADES hakkında bilgilendirildi

6

Grand Prix Apollon Temple Bisiklet Yarışları, Manavgat'ta düzenlendi

7

Tay Group'un inşa ettiği yurt 2026-2027 eğitim-öğretim döneminde hizmete girecek

8

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı

9

MASTOB Başkanı Süral, kadınların gününü kutladı

10

Vali Yavuz, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Zeybek'i kabul etti