Kars’ta AK Parti milletvekilleri muhtarlarla buluştu

Kars’ta AK Parti milletvekilleri muhtarlarla buluştu

Kars’ta AK Parti milletvekilleri muhtarlarla buluştu

AK Parti Kars Milletvekilleri 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu çalışmaları çerçevesinde muhtarlarla bir araya geldi.
AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Adem Çalkın, İl Başkanı Kadir Sarıdağ, Merkez İlçe Başkanı Muammer Sancar, köy ve mahalle muhtarlarıyla buluştu.
Öğretmenevi Salonu’nda düzenlenen toplantının açılışında konuşan milletvekili Ahmet Arslan, “Kars merkez ve köy muhtarlarımızla bir araya geldik. İstişarelerde bulunacağız. Her zamanki gibi onlarla birlikte milletimize hizmet etmek için ne yapabilirizi istişare edeceğiz. İnşallah 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı güçlü bir şekilde dünyaya liderlik edebilmesi, ülkemize cumhurbaşkanı olarak hizmet edebilmesi için de desteklerini isteyeceğiz. Dolayısıyla katılan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından toplantıya geçildi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.


Politika 24.05.2023 13:34:28 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası