Kars’ta bıçaklar kurbanlar için bileniyor

Kars’ta bıçaklar kurbanlar için bileniyor

Kars’ta bıçaklar kurbanlar için bileniyor

Kars’ta Kurban Bayramı’na 2 gün kala vatandaşlar bıçakçılara akın etti. Bıçakçılarda bayram yoğunluğu yaşanırken, bıçakçılarda yoğunluğa rağmen işlerini düştüğünü belirttiler.
Kasaplar Hali Bölgesi’nde bulunan bıçakçılar, güne yoğun başladı. Tezgahlarının başına geçen bıçakçılar, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların bıçak, balta, satırlarını bileyerek bayrama hazır hale getirdi.
Kars’ta yaklaşık 30 yıldır bıçak bilediğini ifade eden Suat Kılıç, "Vallahi eski bayramlar yok. geçen yıl bir ay önceden çok yoğunduk. Bu yıl biraz durgunluk var. Bıçakları 10 liraya biliyoruz. Satır ve baltalar 20 lira, iş çok düştü. Hiç canlılık yok” dedi.
Öte yandan, vatandaşlar bıçaklarını biletmek için son günü bekliyor. Kars’ta bıçaklar 10 liradan bilenirken, balta ve satırlar ise 20 liraya bileniyor.


Güncel 7.07.2022 11:48:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

2

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

3

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

4

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

6

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

7

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

8

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı

10

Bakan Yumaklı, MAKÜ Uluslararası Bilim ve Sanat Ödülleri Töreni'nde konuştu: