Kars’ta soğuktan araçların camları dondu

Kars’ta soğuktan araçların camları dondu

Kars’ta soğuktan araçların camları dondu

Hava sıcaklığının gece eksi 6 dereceye düştüğü Kars’ta soğuktan araçların camları dondu. Sabah işlerine gitmek için araçlarının yanına gelen vatandaşlar, bir süre araçlarının camında bulunun buzu temizledi.
Kars’ta yağmurlu hava yerini soğuk havaya bıraktı, soğuk havanın etkili olduğu ilde araçların camları donarken, yeşil alanlar da ise kırağı oluştu.
Havanın çok soğuk olduğunu ifade eden vatandaşlar, araçlarının camlarının buzunu kazıyarak temizlediklerini belirttiler.

“Meteoroloji kar uyarısında bulunmuştu”
Öte yandan Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü bölge genelinde havanın çok bulutlu ve yer yer aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerin karla karışık yağmur yağacağı uyarısında bulunmuştu. Kars’ta soğuk havanın özellikle yüksek kesimlerde etkili olması bekleniyor.


Yurt Dünya 28.03.2023 10:21:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da ramazan ayında görev yapacak davulcular seçildi

2

Hatay'da dereye düşen oğlağı çıkarırken mahsur kalan kişi kurtarıldı

3

Alanyaspor, Başakşehir maçının hazırlıklarına başladı

4

Türk Telekom 5G hazırlıklarını "Herkes İçin 5G" mottosuyla sürdürüyor

5

Erdemli ilçesinde zabıta ekipleri gıda ürünü satan işletmeleri denetledi

6

Adana'da "Türkiye'nin Sıra Dışı Lezzetleri" etkinliği düzenlendi

7

Atakaş Hatayspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçının ardından

8

Silifke'de lise öğrencilerine "siber dolandırıcılık" eğitimi verildi

9

Futbol: Trendyol 1. Lig

10

Kahramanmaraş'ta yükümlüler camilerde temizlik yaptı