Kars’ta tatlıcılarda bayram hareketliliği

Kars’ta tatlıcılarda bayram hareketliliği

Kars’ta tatlıcılarda bayram hareketliliği

Kars’ta tatlıcılarda Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk başladı.
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle tatlı imalathanelerde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlar bir taraftan kurbanlıklarını alırken diğer taraftan da tatlı siparişi veriyor. Tatlıcılarda alınan siparişlerin yetişmesi için yoğun çaba sarf ediyor.
Çeşit çeşit baklavalar tezgahlardaki yerini alırken, Kars’ta tatlı satışı yapan tatlıcı Evren Uzgur, bayram dolayısıyla yoğunluk yaşadıklarını ve siparişleri yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.
Uzgur, “Bu bölgenin insanları tatlıyı çok seviyor Kurban Bayramı olsa da tatlıyı alıyor. Misafirperver oldukları için gelen misafirlere tatlılarını ikram ediyorlar. En çok cevizliyi tercih ediyorlar. Fıstıklı ürünlerin de isteyenler de var onu seven has müşterileri var. Bayram dolayısıyla çok yoğunuz, işlerimiz iyi inşallah böyle devam eder” dedi.
Bayrama sayılı günler kala yaşanan yoğunluk tatlıcıların yüzünü güldürdü. Tatlıcılar siparişleri yetiştirmek için gece geç saatlere kadar çalışıyor.



Güncel 29.07.2020 13:15:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Yıldız Holding'den Türkiye Gastronomi Liseleri Projesi'ne destek

2

Mersin'de çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen kişi otele yerleştirildi

3

4. Fotoğraf ve Videografi Zirvesi Antalya'da başladı

4

Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Doru, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Antalya'da suda yetiştirilen laleler iç piyasada yoğun talep görüyor

6

Akademisyen ve öğrenciler dondurucu soğukta buzla kaplı Çıldır Gölü'ne daldı

7

Hatay'da zeytinyağı tenekelerine gizlenmiş 100 bin uyuşturucu hap ele geçirildi

8

Hatayspor, 3 futbolcu transfer etti

9

Octopus, Barcelona'da perakende sektörü için 4 yeni yapay zeka modülünü tanıttı

10

Mersin'de "Müziğin Sonsuzluğunda Yarım Kalan Bir Beste: Laçin Akyol" konseri verildi