Kars’ta yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü

Kars’ta yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü

Kars’ta yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü

Kars’ta yüksek kesimlere mevsimin ilk karı düştü. Hava sıcaklığının gece 6 dereceye düştüğü kentte, Susuz ve Arpaçay ilçelerinin dağlarının zirveleri beyaza büründü.
Hava sıcaklığını hissedilir derece de düştüğü Kars’ta 2 gündür etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Kentte Susuz ve Arpaçay ilçelerinde bulunan dağların çatısı beyaz gelinliğini giydi.
Kars’a mevsimin ilk karının düştüğünü ifade eden vatandaşlar, “Kars’ın Arpaçay ilçesindeki dağlara ilk kar yağdı. Vatandaşlar olarak çetin bir kış bekliyoruz. Çünkü yaz kurak geçti. İnşallah karla birlikte daha bereketli bir yıl geçireceğiz” dedi.
Kars’ta yüksek kesimlere kar yağmasıyla birlikte hava da hissedilir derecede soğudu. Kentte yağışlı ve soğuk havanın etkili olacağı bildirildi.


Güncel 24.09.2021 14:06:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da 2 tırın çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

2

Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dağlı'ya ödül verildi

3

Kepez'de Meme Kanseri Farkındalık Eğitimi düzenlendi

4

17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Hindistan'ı 1-0 yendi

5

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Selimefendigil, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Mersin'de çöp biriktirilen evden ruhsatsız silah ve 115 bin lira çıktı

7

TT Ventures girişim hızlandırma programı PİLOT'un 14. dönem başvuruları başladı

8

NetWork kış sezonu için kürk dokulu dış giyim seçkisini tanıttı

9

Türkiye Açık Para Golf Turnuvası, Antalya'da başladı

10

Aksu'da "Atık Yönetimi ve Sıfır Atık" eğitimi düzenlendi