Kartal Belediyesi kar yağışında sokak hayvanlarını unutmadı

Kartal Belediyesi kar yağışında sokak hayvanlarını unutmadı

Kartal Belediyesi kar yağışında sokak hayvanlarını unutmadı

Kartal Belediyesi, kar yağışından etkilenen sokak hayvanlarını unutmadı. Soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle sokak hayvanlarına mama desteği sağlandı.
Kartal Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kar yağışından olumsuz etkilenen sokak hayvanları için ormanlık alanlara mama bırakmaya başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonucu Aydos Ormanı ve çevresi tamamen beyaz örtü ile kaplandı. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama desteği verildi. Plastik kaplara bırakılan mamaların yanı sıra ormanda ağaçların diplerine de bol miktarda mama bırakılarak hayvanların aç kalmamaları sağlanmaya çalışıldı.
Sokak hayvanlarının soğuk kış günlerini atlatabilmeleri için ekiplerin mama dağıtım çalışmaları kar yağışı süresince rutin olarak devam edecek.


Güncel 23.01.2022 14:26:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da meyve bahçelerinde budama yapılıyor

2

Isparta'nın gül bahçelerinde hasat öncesi budama mesaisi yapılıyor

3

Alanya'da 1 kişinin öldüğü trafik kazasına karışan sürücü tutuklandı

4

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı

5

Adana Orman Bölge Müdürü Etli, Osmaniye'de iftar programına katıldı

6

Antalya'da koruyucu aileler ve çocuklar için iftar programı düzenlendi

7

Adana'da belediye otobüsüyle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

8

Gülnar Belediye Başkanı Önge'den iftar programı

9

Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasından iftar programı

10

Adana'da Yeşilay gönüllüleri iftarda buluştu